Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

10 darila

Prilagojeni darilni kompleti gin & tonic

Nič ni okusnejšega od domačega gina in tonika, še posebej z vašim edinstvenim prilagojenim kompletom. Če iščete darilo za ljubljeno osebo, ki obožuje okusen G & T, jih presenetite z zabavnim darilnim kompletom gin & tonic. To je odlična ideja za ljudi, ki uživajo v okusnem koktajlu in praznujejo poseben trenutek. Na spletu lahko ustvarite svojo lastno osebno leseno ohišje ali vgravirano steklo iz gin & tonika. Ustvarjanje vašega dizajna je enostavno! Preprosto izberite svoj najljubši komplet gina in tonika, izberite obliko, dodajte fotografijo in/ali besedilo, mi pa bomo vašo leseno ohišje prilagodili z veliko pozornostjo in natančnostjo.

Različne znane blagovne znamke gina

Obstaja veliko, veliko različnih blagovnih znamk gina, od katerih je vsaka popolna za okusen gin & tonic! Eden naših najbolj priljubljenih ginov je Bombay Sapphire z rahlo sladkim okusom in pridihom limone. Bobby's je nizozemski vrhunski gin z notami brina, koriandra, limonske trave, kardamoma in pomarančne lupine. Vsi ti okusni gini naredijo okusne koktajle iz gina in tonika. Osebni komplet gina in tonika vključuje steklenico vašega najljubšega džina, steklenico tonika in leseno škatlo s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri.

Personalizirane steklenice gina

Na voljo imamo tudi izbor gina, ki ne vsebuje tonika, vendar ga lahko vseeno uživate v koktajlu ali kot okusen posnetek. Na voljo imamo štiri možnosti: - Gin v osebnem lesenem kovčku: to darilo vključuje leseno škatlo s fotografijo in/ali besedilom ter steklenico vašega najljubšega džina. Ponujamo Hayman's, ki je narejen v Londonu in ima saden okus, in Hendrick's, angleški gin z intenzivnim okusom. - Gin s prilagojeno oznako: Naš gin YourSurprise je vrhunski gin z notami brinovih jagod, korenine angelike, koriandra, limonske trave, kardamoma in pomarančne lupine. Svojo lastno etiketo lahko prilagodite s fotografijo in besedilom po lastni izbiri. - Gin v vgravirani škatli: To so naši kompleti peaky Blinder, ki vključujejo kozarec. V leseni pokrov ohišja bomo vgravirali besedilo po vaši izbiri. - Gin z graviranim steklom: če želite svoj džin piti na edinstven način, lahko imate komplet, ki vključuje steklenico in graviran kozarec. Izbirate lahko med našim ginom YourSurprise ali darilnim kompletom Peaky Blinder. V steklo bomo vgravirali ime ali besedilo po vaši izbiri.

Vaš zelo lasten osebni etui

Če iščete darilo za ljubitelje koktajlov, je darilni komplet z ginom in tonikom popoln! Izberite blagovno znamko in prilagodite leseno ohišje v našem spletnem urejevalniku. Dodajte svojo najljubšo fotografijo, osebno sporočilo in/ali ime prejemnika, da v hipu ustvarite svoje edinstveno darilo.

Vaše lastno gravirano steklo iz gina in tonika

Gin & tonic je treba uživati iz ustreznega kozarca za gin & tonic. Če želite biti še bolj zabavno, si oglejte gravirano steklo za gin & tonic, prilagojeno imenu po vaši izbiri. Vsakemu pravemu ljubitelju gina in tonika bo všeč! Ker je personalizacija vgravirana v steklo, je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Ustvarjanje najboljšega gin & tonic koktajla

Nič ni boljšega kot okusen G & T. Vse, kar potrebujete, da ga ustvarite, so pravilne meritve gina in tonika. Dodajte približno 50 ml gina v 100 - 120 ml tonične vode, vlijte nekaj kock ledu, okrasite z limeto ali kumaro in uživajte!

Gin & tonic je najbolj okusen, če ga uživate iz lastnega vgraviranega stekla z gin & tonikom z vašim imenom.