Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Osebna darila za vodko

Če poznate nekoga, ki obožuje vodko in ga želite presenetiti z izvirnim darilom za vodko, vam YourSurprise ponuja različne fantastične možnosti za nepričakovano darilo, s katerim vašemu ljubljenemu narišete velik nasmeh.

Prilagojena steklenica vodke ni le čudovito darilo za tiste, ki obožujejo to pijačo, ampak je tudi odlično darilo za posebne priložnosti, kot so rojstni dan, upokojitev ali za poslovne namene.

Naš izbor daril za vodko je edinstven, poleg okusnih okusov pa tudi način njihove predstavitve. Na podlagi priložnosti in/ali prejemnika lahko izberete personalizacijo, ki najbolje ustreza vašim potrebam, med tiskanim lesenim ohišjem, lesenim ohišjem ali vgraviranim steklom.

Različna osebna darila za vodko

Ponujamo vam prilagojene darilne komplete vodke za 3 različne znamke vodke:

  • Smirnoff vodka: S polnim, svežim okusom in gladkim priokusom je vodka Smirnoff odlična za koktajle ali za uživanje v čistem okusu. Vsebuje 37,5% alkohola in se proizvaja v Angliji.
  • Vodka Grey Goose: Če iščete vodko, ki je okusna tako v koktajlih kot kot strela, je vodka Grey Goose prava izbira. Ima 40 -odstotno vsebnost alkohola in se proizvaja v Franciji.
  • Vaša vodka YourSurprise: Z gladko in svilnato teksturo je naša vodka YourSurprise izdelana na Nizozemskem in ima vsebnost alkohola 40%.

Ko izberete svojo blagovno znamko, ustvarite svoj lasten dizajn na spletu in svoj darilni set vodke prilagodite s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri. Za vsako priložnost imamo na voljo že pripravljene modele, po želji pa lahko vstavite eno ali več fotografij in ustvarite lasten kolaž.

Vodka darilo z osebno etiketo

Naša slastna vodka YourSurprise ni na voljo le z osebnim lesenim ohišjem, temveč tudi z osebno etiketo. V našem urejevalniku lahko natisnete etiketo z obliko po vaši izbiri ali pa dodate eno ali več svojih najljubših fotografij, ime in/ali besedilo. To vam omogoča, da ustvarite popolno darilo za vsako posebno priložnost, od rojstnih dni do obletnic in od upokojitev do poslovnih daril. Nasvet: Vodko YourSurprise postrezite ledeno hladno za najboljšo aromo.

Darilo vodke s prilagojenim graviranim steklom

Na Zahodu je običajno, da vodko postrežejo v majhnem kozarcu, ledeno hladnem, vendar po možnosti brez ledu v kozarcu. Če poznate nekoga, ki raje uživa v kozarcu vodke naravnost iz zamrzovalnika, je darilo vodke YourSurprise z osebno graviranim kozarcem popolno darilo! Preprosto izberite darilni set s kozarcem in dodajte ime, datum ali besedilo po lastni izbiri, ki ga želite vklesati. Dodate lahko celo enega od naših dekorativnih modelov. Naša ločena kozarca ponujamo tudi kot ločeno darilo, zato, če potrebujete več kozarcev, jih preprosto dodajte v nakupovalno košarico!

Poglej vsa gravirana kozarec>

Več načinov uživanja v vodki

Ali ste vedeli, da tradicionalno vodko postrežejo čisto, brez ledu? Ta duh izvira iz vzhodne Evrope, danes pa ga proizvajajo po vsem svetu in ga postrežejo na različne načine: v kozarcu, pa tudi v koktajlih, kot sta Bloody Mary ali Sex on the Beach. Od koktajlov do strel je vodka slastna v kakršni koli obliki ali okusu! Personalizirana vodka YourSurprise ustreza vsem okusom in je edinstveno darilo, samostojno ali v kombinaciji s kozarcem ali škatlo čokoladnih pralin.