Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Očetovske ploščice

495 glasov
Na zalogi
Možnosti dostave
Izjemno ostra kakovost fotografij z visoko sijajnim zaključkom
Izdelana iz najbolj kakovostne sijajne keramike
Namestite ga takoj po priročnem pritrdilnem sistemu

Specifikacije daril

Več informacij o ploščici Očetov dan:
Material: keramika
Mere: 15x15cm
Dodatno: vključno s praktičnim kavljem

Ujemite osebno sporočilo očetovskega dne za svojega očeta na tej prikupni ploščici očetovskega dne!

Verjetno si lahko omislite sto razlogov, zakaj je vaš oče najslajši na vsem svetu! Očetovski dan je popoln dan, da mu sporočite, koliko vam pomeni. In kako zabavno bi bilo, če bi znal znova in znova prebrati sporočilo vašega očeta? Super zabavno! Najlepšo sliko osebnega sporočila dobite na posebni ploščici očetovskih dni. V tem primeru ne boste dobili samo izvirnega darila za očetovski dan, temveč boste svojega očeta tudi opozorili, kako zelo ga imate radi vsak dan!

Tako naredite tako zabavno ploščico Očetov dan: izberite enega izmed veselih modelov Očetovega dne in nato dodajte svojo fotografijo ali osebno sporočilo, to je to! Po tem bomo poskrbeli, da bo vaša kreacija natisnjena na ploščici v najboljši možni kakovosti. Ploščica je opremljena s praktičnim kavljem, tako da lahko vaš superdad ploščico vašega očeta takoj obesi na steno. Letos presenetite svojega tasta, očeta ali dedka z res izvirnim in osebnim darilom za očetovski dan. Tako unikatna ploščica za očetovski dan osrečuje vsakega očeta!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj