Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap Rosé

Oude Kaap Rosé

Izjavljam, da sem star vsaj 18 let in dovoljujem zakonit nakup alkohola, moj datum rojstva je: dd-mm-llll (obvezno)

Personalizacija
18,99 €
Poslovni red
Vaš dizajn v barvnem tisku v kakovosti HD fotografij
Najlepši modeli na visokokakovostnih lesenih ploščah
Razkošna skrinja borovega lesa z drsnim pokrovom in vložkom
Vključuje steklenico najboljših vin v polni velikosti

Specifikacije daril

Čudovit južnoafriški rosé s svojo fotografijo in besedilom! Sladek okus rdečega sadja, predvsem jagod in malin, lahko zaznamo v nežnem pookusu. To okusno, mehko vino je kot nalašč za potešenje žeje s svojim sadnim značajem, še posebej v toplih poletnih mesecih! Zelo primeren za aperitiv z žara. Presenetite svojo družino in prijatelje z okusno steklenico vina z oznako po meri.

O tem vinu:
Vina Oude Kaap izvirajo iz čudovite doline Franschhoek, kjer imajo strme gore Drakestein od leta 1693 pomembno vlogo pri pridelavi kakovostnih vin. Odločnost, vztrajnost, strast in inovativnost so tudi oblikovali vinarstvo na posestvu, to dediščino pa še naprej časti nova generacija proizvajalcev vina.

Pri ustvarjanju vin Oude Kaap vinarji uporabljajo le najboljše sadje iz regije, saj je bistvo dobrega vina sadje. Da bi ugotovili, katere kuhe je treba izbrati za vina Oude Kaap, vinarji s tega posestva vzdržujejo intenziven stik z pridelovalci in uporabljajo zelo strog postopek izbire.

Vino je narejeno iz temnega grozdja Pinotage. Bledo rožnato barvo dobimo tako, da pustimo sok v stiku z grozdnimi lupinami le kratek čas, tako da lupine soku dajo le določeno količino barve. Je dokaj suh rose, vendar ima vseeno živahen okus. Okus z značilnostmi jagode in maline je še vedno zelo prisoten v gladkem zaključku.

Podarite okusno steklenico vina Oude Kaap Rosé v personalizirani torbici!

Presenetite svoje najboljše prijatelje, partnerja, starše ali (poslovne) odnose z ljubko steklenico okusnega rosé vina v lepi torbici z brezplačno darilno kartico! Resnično presenečenje s steklenico slastnega vina! Okusno osvežilno vino, še posebej dobro poleti kot sadna osvežitev. Odličen kot aperitiv ali z žarom.

Naredite svoje darilo posebno in oblikujte svojo luksuzno leseno torbico z vašim imenom ali besedilom. Imamo veliko izbiro vin. Tu boste zagotovo našli okusno steklenico vina za vsakega srečnega prejemnika. Izbira, ki ustreza vsakemu okusu!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje
Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.
Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave
Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo
Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto
Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!
Pokaži več
Pokaži manj

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj