Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ali ni čudovito, kako lahko najmanjše podrobnosti pomembno vplivajo? Zlasti pri pripravi mize za božično večerjo. Lepo zložen prtiček lahko resnično osupne vaše goste ter obroku doda pridih elegance in prazničnosti. Ne glede na to, ali gre za družinsko ali prijateljsko srečanje, si vaša božična miza zasluži poseben pridih, in tu pride prav zlaganje prtičkov. Predstavljajte si presenečenje in navdušenje na obrazih gostov, ko bodo na svojih krožnikih zagledali posebej zložene prtičke, ki bodo krasili njihove krožnike.

Pri tem vam bomo pomagali z našim poenostavljenim vodnikom po korakih za zlaganje prtičkov. Za to ne potrebujete nobenega strokovnega znanja o origamiju!

Sprostite svojo ustvarjalnost s temi enostavnimi tehnikami zgibanja prtičkov za božič 2024

Katere so najpogostejše tehnike zlaganja prtičkov za božič?

Niste sami, če razmišljate, kako bi božično mizo naredili bolj praznično in privlačno. Zlaganje prtičkov je fantastičen in stroškovno učinkovit način, da božično dekoracijo mize dvignete na višjo raven. Preučimo nekaj najbolj priljubljenih in elegantnih tehnik zlaganja prtičkov za božič.

Začetek: Kaj potrebujete

  • Sprtički: Uporabite lahko kateri koli kvadratni prtiček, vendar za popoln praznični pridih, zakaj ne naročite naših personaliziranih božičnih prtičkov?
  • Železo:To vam bo pomagalo ustvariti ostre gube, ki ohranijo svojo obliko.
  • Zavihki: Za pritrditev gub na mestu.

Božično drevo prtiček Fold

To je klasična in zelo priljubljena izbira v prazničnem času. Kot pove že ime, je prtiček zložen tako, da spominja na božično drevo, kar je idealno za ohranjanje duha prazničnega časa med obrokom. Tukaj je navodilo, kako to narediti:

  1. Zaželite prtiček:Za začetek zlikajte prtiček, da odstranite vse gube. Gladek prtiček boste lažje zložili in ustvarili bolj uglajen končni videz.
  2. Preložite poševno na pol:Pretegnite prtiček poševno na pol, da dobite trikotnik. Zloženi rob mora biti na dnu, trije odprti konci pa na vrhu.
  3. Zagibi v obliki harmonike:Začenši na dnu naredite približno centimeter široke zavoje v obliki harmonike vse do vrha. Poskrbite, da bo vsak pregib čvrst in enakomeren.
  4. Zavarovanje gub:Gube na dnu stisnite skupaj in jih pritrdite z zatičem. Tako bo nastala osnova vašega drevesa.
  5. Napihnite in oblikujte: Nazadnje napihnite gube, da ustvarite veje drevesa, in jih oblikujte po želji.

Elfov klobuk prtiček Fold

Ni vam treba biti na Severnem tečaju, da bi na svojo mizo prinesli nekaj škratje čarovnije! Ta igriva zloženka za prtičke bo vašemu božičnemu okrasju dodala zabaven in prikupen pridih. Tukaj je vodnik po korakih:

  1. Prtiček diagonalno prepognite na polovico, tako da nastane trikotnik.
  2. Dolgi rob trikotnika zavihajte proti konici, da nastane dolga in ozka oblika.
  3. To obliko zvijemo v stožec, da dobimo škratov klobuk.
  4. Na koncu pritrdite škratov klobuk s pisanim trakom ali obročkom za prtiček.

Škofovska mitra za prtiček

Ta zgib je osupljiv, saj prinaša bolj prefinjen in eleganten dotik. Morda je videti zapleteno, vendar ga boste z malo vaje hitro obvladali. Tukaj je navodilo:

  1. Pregibajte prtiček na četrtine, da dobite kvadrat.
  2. Zgornji sloj diagonalno prepognite do spodnjega vogala in ponovite na nasprotnem vogalu.
  3. Prtiček obrnite in ga prepognite v trikotnik, nato pa stranice zavihajte, da nastane žepek.
  4. Na koncu prtiček postavite pokonci in ga prilagodite, da bo videti kot škofovska mitra.

Ne pozabite, da vaja naredi mojstra. Ne skrbite, če prvih nekaj poskusov ni brezhibnih. Poskušajte še naprej, in preden se boste zavedali, boste postali profesionalci v zlaganju prtičkov!

Personalizirani božični prtički: odličen dodatek za božično mizo

Zakaj ne bi svojega božiča 2024 naredili še bolj posebnega z našimi personaliziranimi božičnimi prtički? To je odličen način, da svoji praznični mizi dodate personaliziran pridih. S tem ne boste ustvarili le čudovite postavitve mize, temveč tudi spomine.

Naši personalizirani prtički so na voljo v kompletih po 2, 4 ali 6 kosov in so izdelani iz visokokakovostne mešanice poliestra in bombaža. Njihova velikost je 45 x 45 cm, torej so dovolj veliki, da bodo kos tudi najbolj nerednim gostom. Vsak prtiček je na eni strani v celoti potiskan s fotografijo(-ami), imenom(-i) in/ali sporočilom po vaši izbiri. Podjetje YourSurprise ponuja več zabavnih vzorcev, med katerimi lahko izbirate, in možnost personalizacije z lastnim vzorcem. Serviete je mogoče prati v pralnem stroju pri 40 °C, zato jih je mogoče vedno znova uporabljati. Bili bi celo čudovito darilo za vaše goste, ki bi jih lahko po skupnem praznovanju božiča odnesli domov!

Ste pripravljeni dodati praznični pridih svoji božični mizi? Naročite naše personalizirane božične prtičke še danes in začnite vaditi. Zagotavljamo vam, da bodo navdušili vaše goste in da bo vaša božična večerja še bolj nepozabna.

Če želite poiskati še več neverjetnih namiznih okraskov, si oglejte našo ponudbo kuhinjski dodatki ali na našem Božična darila.

Osebni prtički

Osebni prtički

Namizne dekoracije

Namizne dekoracije

Božična darila

Božična darila

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila