Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Koga bi radi presenetili s steklenico mehurčkov? Steklenica dobrega šampanjca je za silvestrovo skoraj obvezna. Pri YourSurprise lahko oblikujete svojo osebno etiketo na steklenici šampanjca ali se odločite za luksuzno leseno škatlo za šampanjec, na kateri je natisnjen vaš motiv. Obe možnosti sta kot nalašč za silvestrovo! Preberite več o štirih vrstah šampanjca, ki jih ponujamo. Na zdravje!

Personaliziran šampanjec Moët & amp; Chandon

Moët & amp; Chandon (uradno Moët et Chandon) je največje podjetje za proizvodnjo šampanjca na svetu in obstaja že več kot 250 let. Ta Moët & Chandon je okusen peneči šampanjec. Njegove sorte grozdja, Pinot Noir, Chardonnay in Pinot Meunier, prihajajo iz Francije. Brut Impérial ima pridih lipovega cveta in svežega testa, kar mu daje mehak in živahen okus. Ta steklenica šampanjca se odlično ujema z ostrigami in je kot nalašč za vsako posebno priložnost.

Personaliziran šampanjec Piper Heidsieck

Piper-Heidsieck Brut je ponos šampanjca Piper-Heidsieck in je narejen iz grozdja Pinot Noir ter sort grozdja Pinot Meunier in Chardonnay. Maison Piper-Heidsieck je ena od desetih najstarejših šampanjskih družb in je preživela več obdobij, vojn, vlad in slabih letin. Piper Heidsieck Brut ima sadni okus s pridihom jabolk in hrušk, kar mu daje sočen in odprt značaj.

Personaliziran šampanjec Cava Palau Gazo Brut

Vinogradi Palau se nahajajo v čudoviti španski regiji Penedès. Tamkajšnje podnebje je idealno za gojenje treh sort grozdja Macabeo, Xarel-lo in Parellada. Ta cava ima bogat sadni okus z aromo zelenega jabolka.

Personaliziran šampanjec René Schloesser

René Schloesser je ustanovitelj znamenitega francoskega šampanjskega podjetja Tribaut-Schloesser. Kot najstnik je v Švici začel delati v vinogradih v okolici Reimsa, vendar se je zaradi gospodarske krize preusmeril v proizvodnjo šampanjca. Tega smo zelo veseli, saj je ta mešanica grozdja Pinot Noir, Chardonnay in Pinot Meunier zelo okusna. Ta šampanjec René Schloesser ima fine arome jabolk, marelic in suhega sadja. Odlično za silvestrski večer!

Osebno darilo Moët et Chandon

Osebno darilo Moët et Chandon

Prilagojena darila Cava Palau Gazo

Prilagojena darila Cava Palau Gazo

Rene Schloesser 750 ml

Rene Schloesser 750 ml

Osebno darilo za šampanjec za otroke

Osebno darilo za šampanjec za otroke

Personalizirani dodatki za šampanjec in brezalkoholni mehurčki za najmlajše

Ne smemo pozabiti na popolne dodatke za uživanje v šampanjcu! Poskrbite, da bo šampanjec za silvestrovo ohlajen, da bodo lahko vsi uživali v hrustljavih, iskrivih mehurčkih. Za popoln zaključek podarite vsakemu svoj osebni kozarec, s katerim bo nazdravil! Ne pozabite tudi na najmlajše. Naš otroški šampanjec Kidibul ima okus po jabolkih in jagodah ter mehke mehurčke. Dodajte še nekaj okusnih dobrot in večer bo zagotovo zelo uspešen.

Personalizirane flavte za šampanjec

Personalizirane flavte za šampanjec

Osebni hladilnik za vino iz nerjavečega jekla

Osebni hladilnik za vino iz nerjavečega jekla

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila