Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ste med počitnicami samski? Ne skrbite, še vedno lahko poskrbite za izjemno zabavno zabavo s svojo družino. Še posebej pomembno je vedeti, da čeprav se včasih zdi, da ste peto kolo pri peti vožnji, to nikakor ni tako. S temi tremi nasveti boste praznike preživeli brez težav. Ali tudi vaš prijatelj prvič doživlja praznike sam? Potem vam na koncu ponujamo štiri nasvete za sladka darila, s katerimi jih lahko presenetite.

Nasvet 1: Uživajte v statusu samskega stanu

Med počitnicami so pari na veliki preizkušnji. Vsako leto se morajo odločiti, kateri božični dan bodo preživeli s katero družino, kar pogosto spremlja napetost. Letos vam za to sploh ni treba skrbeti, saj lahko uživate v statusu samskega brez stresa. Letos sami izberete, kateri dan želite videti svoje sorodnike, in jih presenetite z darili. Kdo ve, morda si boste letos izbrali dodaten samski božični dan, tako da se boste potopili v center dobrega počutja ali se sami odpravili na počitnice. Ne imejte občutka krivde, če boste letos med prazniki dobro mislili nase in na svoje želje. To mora biti praznik tudi za vas!

Nasvet 2: Obvladovanje nadležnih vprašanj pri božični večerji

Vsako leto se občasno pojavi klasično vprašanje. Pri božični večerji sedite z vso družino in čez nekaj časa se pojavi vprašanje vseh vprašanj: "Ali še nimaš fanta/prijatelja? Toda letos je to vprašanje morda namenjeno vam in ne vašemu sorojencu. Ne dovolite, da vas ta nadležna vprašanja prizemljijo, ampak se raje pripravite s kul odgovorom! Namesto odgovora 'ne, ne več/ne še' si letos pripravite pripravljen odgovor. Poizvedovalcu sporočite, da to ni čas za razpravljanje o odnosih in da vam tovrstna vprašanja ne koristijo. Tako se boste vprašanja lotili v enem zamahu in boste lahko še naprej uživali v božičnem obroku.

Nasvet 3: Kupite najboljše darilo zase

Proračun, ki ste ga prej rezervirali za svojega partnerja in njegovo družino za skrivnega Božička, lahko zdaj lepo porabite zase! Kupite tisti kos oblačila, ki si ga že nekaj časa želite, kupite tisto serijo knjig, ki vam je všeč, ali pa odidite za nekaj noči in preživite nekaj časa sami. Nič ni narobe, če se občasno razvajate!

Je tudi vaša najboljša prijateljica za praznike samska?

Nato se igrajte njihovega skrivnega Božička in jim pod božično drevo podtaknite skrivno darilo. S temi štirimi darili jih boste v tem prazničnem času močno presenetili. Pokažite, da mislite nanje, in vsakemu darilu dodajte osebno sporočilo.

Kaj pravite na te luksuzne čokolade za božič? S to luksuzno darilno škatlo z bonboni boste svojemu najboljšemu prijatelju pričarali nasmeh na obraz. Darilna škatla je napolnjena z najokusnejšimi, ročno izdelanimi čokoladnimi bomboni. Ali pa vaš najboljši prijatelj preprosto obožuje pivo! Potem mu za darilo podarite personaliziran paket za varjenje piva. Tako bo lahko enkrat sam doživel celoten postopek varjenja piva. Si med počitnicami z najboljšim prijateljem privoščite Netflixov maraton? Potem je ta personalizirani viski Peaky Blinders super ideja. Zelo lepo darilo pa je tudi ta obesek s srčno ogrlico. Vgravirajte nanj osebno sporočilo, kot je "najboljši prijatelji", in presenetite svojega najboljšega prijatelja s tem edinstvenim obeskom.

Deluxe čokolade v prilagojeni darilni škatli

Deluxe čokolade v prilagojeni darilni škatli

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila