Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Nič ni lepšega kot čudovita otroška soba, v kateri na malčka čakajo ljubka oblačila. Če ste v pričakovanju ali iščete odlično darilo za dojenčka, preberite naš blog, kjer boste našli veliko nasvetov za dodatke za otroško sobo in čudovita darila za dojenčka.

Otroška odeja z otrokovim imenom

Eno izmed naših najbolj priljubljenih daril je ta sladka otroška odeja. Odejica je izdelana iz mehkega flisa, zato je zelo prijetna. Odejo lahko po želji personalizirate in izberete enega od različnih sladkih vzorcev v našem uredništvu, kot so oblak, wigwam, avto, medvedek ali zajček. Dodajte malčkovo ime in v kratkem času ustvarite edinstveno otroško odejo.

Druga zabavna možnost je mejniki otroška odejas številkami od 1 do 12. Otroka položite na odejo in označite število preteklih tednov ali mesecev. To je odličen način, da ustvarite fotografijo vsakega tedna ali meseca, ko je bil vaš dojenček z vami, in si ogledate, kako zelo se je spremenil in zrasel. Čudovita zamisel za otroški album! Otroška blazina

Ta mehka otroška blazina meri 40 x 40 cm in je še ena prikupna možnost. Blazino lahko personalizirate z otrokovim imenom, datumom rojstva, težo in fotografijo. V našem urejevalniku izberite med našimi sladkimi vzorci in preprosto dodajte podatke. Odlično darilo za starše in lep spominek.

Osebna odeja iz flisa po meri

Osebna odeja iz flisa po meri

Personalizirane blazine in blazine

Personalizirane blazine in blazine

Vezen list za zibelko ali otroško posteljico

Vezen list za zibelko ali otroško posteljico

Otroški plakat z znakom zvezde ali črko

V sodelovanju s podjetjem Milestone® smo ustvarili ta sladek plakat za dojenčke, na katerem je zvezdno znamenje malčka ali prva črka njegovega imena. Različica z zvezdnim znamenjem prikazuje položaj zvezd. Različica s črko prikazuje prvo črko otrokovega imena s prikupno ilustracijo. Na plakat lahko dodate tri dele besedila, kot so otrokovo ime, datum rojstva in citat. Plakati za dojenčke so izdelani iz trpežnega trdega kartona in imajo sijajno površino. Lahko jih razstavite na steno ali površino.

Simpatičen znak za dojenčke

Ta sladki znak za dojenčka lahko prikažete na steni ali površini. Izbirate lahko med številnimi simpatičnimi vzorci in ustvarite znak, ki se bo ujemal z dekoracijo vaše otroške sobe. Glede na izbrano obliko lahko dodate fotografijo, ime in/ali dodatno besedilo po lastni izbiri. Znak je kot nalašč za vrata v otroško sobo ali kot subtilno obvestilo o rojstvu na vaših vhodnih vratih! Nalepka na oknu z otrokovim imenom

Naše okenske nalepke z otrokovim imenom so zelo priljubljene. Teh nalepk ni mogoče spregledati, zato so kot nalašč za obveščanje sveta o rojstvu vašega otroka. Odlične so tudi za okno otroške sobe in so na voljo v modri, svetlo modri, roza in sivi barvi. Izberite barvo in prilagodite nalepko svojim željam. Na voljo so različni vzorci, na primer srce, lev, žirafa ali štorklja. Če bi se raje držali besedila, imamo na voljo tudi vzorce z besedilom, na primer "To je deček" ali "To je deklica".

Nasvet: Če želite novopečene starše presenetiti ob prihodu njihovega snopa veselja domov, nalepko na okno namestite, še preden naj bi prišli!

Nalepko je enostavno namestiti in odstraniti.

Stenska nalepka z otrokovim imenom

S čudovito stensko nalepko dodajte otroški sobi popoln zaključek. Stenska nalepka je na voljo v velikosti 20 x 20 cm, 30 x 30 cm, 40 x 40 cm, 50 x 50 cm in 60 x 60 cm. To pomeni, da lahko izberete manjšo, subtilno nalepko z imenom ali pa se odločite za veliko z nepogrešljivim dizajnom. Izbirate lahko med različnimi vzorci, na primer s kitom, zvezdo, več zvezdami, flamingom, krono, medvedom, jelenom, dvema medvedoma, sovo, lisico ali raketo. Na vsako nalepko lahko dodate otrokovo ime in tako ustvarite stensko nalepko, ki bo otroški sobi dodala resnično oseben pridih. Več prikupnih daril za otroke

Ampak hej, imamo še več! Če iščete druga sladka darila za novorojenčke ali čudovite dodatke za otroško sobo, imamo širok izbor prav za vas. Od plišastih igrač do plakatov s črkami iz miljnega kamna, prikupnih otroških stolov in celo ljubkih dodatkov za okrasitev pogradov , boste odkrili popolno darilo, ki bo pričaralo nasmeh in toplino vsakemu malčku.

Vezena plišasta igrača Richie iz zajca

Vezena plišasta igrača Richie iz zajca

Plakat mejnik

Plakat mejnik

Otroški stol

Otroški stol

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila