Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vau, kakšen mejnik! Vaš malček bo dopolnil eno leto, kar je izredno posebna priložnost, ki jo boste želeli proslaviti v velikem slogu. Lepa torta in čudovita dekoracija sta nujna pogoja za fantastično zabavo in najlepše fotografije. V nadaljevanju si preberite več nasvetov, kako poskrbeti, da bo prvi rojstni dan vašega malčka nepozaben.

Nasvet št. 1: Izbira pravega časa

Morda vas mika, da bi zabava trajala ves dan in da bi povabili veliko družinskih članov in prijateljev, vendar je najpomembnejši del načrtovanja izbira časa, ki bo vašemu otroku najbolj ustrezal. Rojstni dnevi so zabavni, vendar so lahko zelo naporni, zato morate poskrbeti, da se bo vaš malček dobro počutil. To storite tako, da izberete čas dneva, ko bo dobro spočit in v najboljši formi, na primer po popoldanskem spanju. Ne skrbite preveč, če do dremeža ne pride ali če je otrok utrujen; na to ne morete vplivati. Uživajte v lepih trenutkih in se prepustite toku, če vaš otrok zaspi!

Nasvet #2: Lep, edinstven namizni prt

Če se želite izogniti celodnevnemu tekanju med gosti, pripravite mizo z veliko okusnimi dobrotami in pijačo ter gostom sporočite, da so dobrodošli, če si lahko pomagajo sami. Popolno podlago dodajte z osebnim namiznim prtom s fotografijami rojstnodnevnega dečka ali deklice, ki bo pritegnil pozornost, spodbudil pogovor in bil prazničen. Svoj osebni namizni prt lahko ustvarite v našem spletnem urejevalniku. Izberite svoje fotografije in jih natisnite na čudovit bombažni namizni prt. Namizni prt se lahko pere pri 40 °C, kar pomeni, da ga lahko vedno znova uporabljate.

Nasvet #3: Zabavni prtički

Če želite še več, na mizo dodajte tudi zabavne personalizirane prtičke! Tudi te lahko ustvarite v našem spletnem urejevalniku v kratkem času, tako da naložite izbrane fotografije. Uporabite jih kot prtičke ali kot okras za manjše stranske mize.

Prtičke lahko perete tudi pri 40 °C.

Nasvet #4: Posebna rojstnodnevna plošča

Če pripravljate ali naročate slastno rojstnodnevno torto, ni boljšega načina, da jo postrežete, kot na posebnem rojstnodnevnem krožniku! Izbirate lahko med zabavnimi vzorci in dodate otrokovo ime ali fotografijo, da bo krožnik resnično oseben. Krožnik je izdelan iz trpežne plastike, zato se lahko uporablja zelo dolgo. Vaš otrok se bo rad spominjal svojega rojstnega dne vsakič, ko bo uporabil svoj posebni krožnik!

Nasvet #5: Rojstnodnevni slinček

Verjetno bo za vašega malčka izziv uživati v torti, ne da bi naredil nered, kar pomeni, da bo verjetno od glave do peta prekrit s torto, glazuro in masleno kremo. Za zaščito rojstnodnevne obleke mu nadenite prikupen personaliziran slinček!

Slinčnik lahko personalizirate z izbranim imenom in je na voljo v modri, svetlo modri, sivi, fuksiji, svetlo roza in beli barvi. Preprosto izberite barvo in ustvarite kul rojstnodnevni slinček!

Nasvet #6: Trajno darilo

Izbira darila za prvi rojstni dan je morda ena najpomembnejših odločitev, ki jo morate sprejeti, vendar je dobro, da bo vašemu otroku všeč kar koli, kar pomeni, da lahko izberete nekaj, kar je všeč tudi vam! Svetujemo vam, da izberete darilo, ki bo trajno, na primer trpežne lesene igrače, personalizirane z imenom vašega malčka. Ponujamo veliko čudovitih možnosti, kot so voziček, tovorno kolo, ravnotežno kolo, tricikel, poganjalček in igrača 3 v 1.

Osebni prtički

Osebni prtički

Rojstni dan

Rojstni dan

Bib

Bib

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila