Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Nič ni lepšega kot imeti svojo sobo, pa naj gre za prehod iz otroške v otroško sobo ali selitev v novo sobo v novi hiši. To je odličen trenutek, da otroški sobi dodate veliko zabavnih dodatkov, da se bo v svojem novem prostoru počutil povsem domače in bo lahko povabil vse svoje prijatelje. Ta blog je poln idej za darila za otroško sobo, zato nadaljujte z branjem in si zagotovite navdih!

Kul personalizirana stenska ura

Če se vaš otrok uči kazati čas, ga presenetite z lastno personalizirano stensko uro z njegovim imenom, fotografijo in/ali zabavnim dizajnom! Če so se pravkar naučili kazati čas, je to tudi odličen način za praznovanje. Uro lahko personalizirate z imenom vašega malčka, tako da bo resnično osebna. Naš spletni urejevalnik ponuja veliko zabavnih vzorcev, med katerimi lahko izbirate: kit, lev, sova, pingvin, jež, srce, metulj, veverica in pirat. Preprosto izberite najljubši dizajn, dodajte ime in vse je končano!

Personaliziran otroški stol

Odličen dodatek za otroško sobo: njihov lasten personaliziran stol z imenom. Nobenega dvoma ne bo o tem, kdo sme sedeti na njem!

Ta zabavni stol je na voljo v modri, sivi, roza in rdeči barvi. Izbirate lahko med različnimi kul vzorci in v kratkem času ustvarite to super darilo. Odličen prostor za branje knjig, gledanje filmov ali posedanje na čajanki.

Otroški stol je primeren za otroke, stare od 1 do 5 let.

Personalizirana blazina

Odličen način za dodajanje stilskega pridiha v otroško sobo je personalizirana blazina. Preprosto postavite to kul pozornost na stol ali posteljo in jim omogočite, da se udobno namestijo!

Pri personalizaciji blazin imamo na izbiro veliko zabavnih vzorcev, med katerimi so pirat, jež, metulj, princeska, žirafa, gasilski avto in še nekateri drugi. Veliko je na izbiro za fante in dekleta! Blazine so na voljo v modri, svetlo modri, črni, sivi, svetlo sivi, rožnati, rdeči, bordo in beli barvi.

Personalizirane lesene igrače

Otroška soba ni namenjena le spanju, temveč tudi igri s prijatelji! Z našimi čudovitimi lesenimi igračami je igranje še lepše, poleg tega pa so tudi privlačne za oči. Imamo čudovit lesen voziček za tiste, ki se preprosto radi igrajo s punčkami. Naše kul tovorno kolo in voziček lahko uporabite za prevoz in shranjevanje igrač, od lesenih kock in legokock do plišastih igrač. Če se vaš malček uči držati ravnotežje, je naše leseno kolo za ravnotežje kot nalašč!

Stenska ura za fotografije - okrogla velika (lesonit)

Stenska ura za fotografije - okrogla velika (lesonit)

Otroški stol po meri

Otroški stol po meri

Otroški kopalni plašč

Otroški kopalni plašč

Lesene otroške igrače po meri

Lesene otroške igrače po meri

Vezen otroški kopalni plašč

Oh, tako prijetno in mehko! Kopanje še nikoli ni bilo tako zabavno kot z našimi mehkimi in toplimi otroškimi kopalnimi plašči. To je še posebej zabavno, če imata mamica in očka svoje kopalne plašče, vaš malček pa se lahko ujema z njimi!

Naši ljubki kopalni plašči so na voljo v modri, roza in beli barvi, na hrbtni strani pa je izvezeno ime vašega otroka.

Personalizirana stenska nalepka

Naše kul stenske nalepke so odličen način za dodajanje izvirnega pridiha stenam v otroški sobi! Enostavno jih nanesete na katero koli gladko steno in prav tako enostavno odstranite. Dodajte stensko nalepko nad posteljo, v igralni kotiček ali nad pisalno mizo.

Če želite otroško sobo polepšati z eno od teh zabavnih stenskih nalepk, v našem spletnem urejevalniku izberite eno od sladkih oblik in dodajte otrokovo ime. Na voljo imamo vzorce z raketo, metulji, lisico, sovo, jelenom in še mnogimi, mnogimi drugimi.

Personalizirana vrečka za shranjevanje igrač

Pospravljanje je veliko bolj zabavno, če imate svojo osebno vrečko za shranjevanje igrač! To je odličen način, da otroka naučite, kako pospravljati, poleg tega pa je še eleganten.

Vreča za shranjevanje igrač je izdelana iz trpežnega dvoslojnega papirja, zato je primerna za shranjevanje lutk Barbie, avtomobilov, plišastih igrač in lesenih kock.

Personalizirane otroške knjige

Ali ste vedeli, dabranje je izjemno pomemben za razvoj vašega otroka? Omogoča jim, da se naučijo uporabljati domišljijo in se poistovetijo z drugimi. To pomeni, da je čudovita polna knjižna omara čudovita stvar! Berite skupaj, da bo vaš otrok lahko razširil svoj besedni zaklad in da boste lahko tudi vi skupaj preživeli dragocen čas. Ponujamo veliko zabavnih otroških knjig, ki jih lahko vsako personalizirate z otrokovim imenom in/ali fotografijo. Dovolite otroku, da se poda na pustolovščino in odigra glavno vlogo v svoji lastni zgodbi!

Personalizirane stenske nalepke

Personalizirane stenske nalepke

Prilagojena torba za shranjevanje igrač iz papirja

Prilagojena torba za shranjevanje igrač iz papirja

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila