Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ideja za darilo #1: Prilagojeno leseno kolo za ravnotežje

Če vaš malček rad dirka sam, gleda dirke z motorji ali se je ravnokar začel sprehajati, je to personalizirano leseno kolo za ravnotežje kot nalašč! Ni samo kul za pogled, saj mu lahko pomaga pri iskanju ravnotežja, ko raste.

Vaše osebno leseno kolo za ravnotežje je izdelano iz močnega bukovega lesa z bukovimi detajli. Ta poseben les se ne cepi, zato je popolnoma varen za otroke. Sedlo ima mehko blazino za dodatno udobje. Kolo lahko personalizirate z imenom ali besedilom po lastni izbiri, tako da bo resnično osebno, izjemno prikupno in tako zelo primerno za Instagram. Odlično darilo za vašega malčka ali druge otroke v vašem življenju. Koga boste presenetili s tem super kolesom za ravnotežje? Ideja za darilo št. 2: Personalizirana družabna igra

Če vaš mlajši brat, bratranec ali sin rad igra družabne igre s prijatelji ali družino, zakaj mu ne bi izdelali osebne družabne igre? YourSurprise ponuja različne personalizirane družabne igre: šah, šah/šahovnica, igra goske in družinska igra.

Vaša prilagojena namizna igra je izdelana iz trpežne trde plošče in vsebuje vse potrebno, kot so šahovske ali šahovske figure ali peške, tako da lahko takoj začnete igrati. Ustvarjanje lastne edinstvene družabne igre je preprosto! Preprosto dodajte fotografijo, ime in/ali besedilo po lastni izbiri, mi pa vam ga bomo natisnili na igralno ploščo v popolni sliki in barvah.

Ideja za darilo #3: Personalizirana otroška knjiga - Mali astronavt

Knjige so namenjene vsem, mladim in starim. Ta zanimiva otroška knjiga govori o vesolju! V knjigi Mali astronavt, ki je nastala v sodelovanju z astronavtom Andréjem Kuipersom, lahko vaš malček potuje po vesolju, obišče planete in se o njih vse nauči. Knjigo prilagodite z imenom, fotografijo in osebnim sporočilom po lastni izbiri ter tako ustvarite zabavno in poučno darilo. Odlično za vsakega malega pustolovca, samo nadenite si vesoljsko čelado in že greste!

Ideja za darilo #4: Personalizirana nogometna žoga

Če je vaš malček navdušen nad nogometom, boste s to personalizirano nogometno žogo zagotovo dosegli gol! Nogometna žoga ima klasičen črno-beli vzorec in jo lahko v kratkem času personalizirate z imenom po vaši izbiri. V našem spletnem urejevalniku preprosto dodajte ime in po želji enega od naših zabavnih vzorcev. Na izbiro je veliko zanimivih vzorcev, vključno z zastavami različnih držav, zato smo prepričani, da boste našli popolnega. Nogometna žoga je pripravljena za uporabo, zato lahko otrok takoj začne dosegati gole.

Če še vedno ne najdete pravega darila za fanta, se obrnite na našo službo za pomoč strankam. Z veseljem vam bodo pomagali najti popolno darilo!

Prilagojeno leseno potiskanje vzdolž tricikla

Prilagojeno leseno potiskanje vzdolž tricikla

Personalizirane družabne igre

Personalizirane družabne igre

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila