Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Samski za valentinovo Najbolj romantičen dan v letu je tik pred vrati, vendar se ga letos morda ne veselite. Morda je vaše razmerje nedavno razpadlo ali pa preprosto še niste srečali sorodne duše. Vemo, da je valentinovo lahko neprijetno, če ste samski, vendar bi vam radi dali nekaj praktičnih nasvetov, da bo ta dan poseben, tudi če nimate romantične ljubezni, s katero bi ga delili.

Nasvet #1: Preživite dan s prijatelji

Prijatelji so zlata vredni! Ne glede na to, ali vam gre dobro ali pa vam življenje postavlja ovire, se obrnemo nanje. Zakaj ne bi organizirali nekaj zabavnega z vsemi svojimi (samskimi) prijatelji? Spremenite jo v praznovanje vašega prijateljstva in na ta način raje delite ljubezen. Ali ste vedeli, da je na Finskem 14. februar dan, posvečen prijateljem? Imenuje se Ystävänpäivä, Finci pa si običajno s prijatelji, družino, sosedi in sodelavci izmenjujejo darila.

Nasvet #2: Razvajajte se

Med študijem, službo, domom in družino je lahko vsakdanje življenje zelo naporno. Valentinovo je lahko priložnost, da si vzamete odmor in se postavite na prvo mesto s posebnim priboljškom, na primer z obiskom frizerja ali kozmetičarke, obiskom spa centra, vikendom ... Izberite nekaj, ob čemer se boste dobro počutili in se popolnoma sprostili.

Nasvet #3: Privoščite si

Ali res potrebujete izgovor, da se razvajate? Morda ne, a če ga iščete, je valentinovo morda pravi čas! Na ta romantični dan namreč vsi prejemajo in podarjajo darila. Privoščite si tisto darilo, ki ga imate v nakupovalni košarici že mesece.

Nasvet #4: Presenetite ljubljeno osebo

Morda v svojem življenju nimate romantične ljubezni, vendar to ne pomeni, da ne morete presenetiti nekoga drugega, ki je za vas poseben! Bližnjega prijatelja, čudovito mamo ali sodelavca v službi, ki vam je vedno na voljo, ko ga potrebujete. Izberite voščilnico s sladkim sporočilom ali slastno čokolado. Nekaj naših najljubših:

Nasvet #5: Najdite čas za svoje hobije

Ni vedno lahko najti čas za svoje strasti. Življenje je lahko hektično, zato vam na koncu ostane le malo časa za kaj drugega kot za delo. Medtem ko vsi uživajo v večerjah ob svečah in drugih romantičnih dejavnostih, namenite nekaj časa temu, kar radi počnete. Ne glede na to, ali gre za pisanje, šport ali drugo prostočasno dejavnost, je čas, porabljen za to, kar imamo radi, vedno dobro porabljen čas!

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Valentinova fotoknjiga

Valentinova fotoknjiga

Prilagojen plišasti medvedek - XL

Prilagojen plišasti medvedek - XL

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila