Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Nekateri menijo, da gre za komercialno zadevo, drugi pa, da je pomembno, da na valentinovo dobimo vsaj vrtnico. Nizozemci smo prizemljeni ljudje, vendar so nam ti dnevi na skrivaj zelo všeč. Seveda pa je lepo tudi, če od svoje ljubljene osebe prejmemo majhno darilo. Seveda veste, da vas ima rad, vendar to nikoli ne škodi poudariti, kajne? Kako pa valentinovo doživljajo drugi narodi v Evropi? O tem smo povprašali naše mednarodne kolege, ki delajo pri YourSurprise!

Izražanje ljubezni na valentinovo

Na Nizozemskem drug drugemu podarimo vrtnico ali pošljemo voščilnico (anonimno) s sladkim sporočilom. Čeprav se večina ljudi vedno šali, da je imel poštar toliko pošte, da ni mogel dvigniti vreče. Zato skoraj nihče ne dobi voščilnice? Na Poljskem lahko učenci drug drugemu pošljejo voščilnico prek šolske pošte. Notranji poštarji poskrbijo, da voščilnice dobijo pravi učenci. V Franciji številne šole razdeljujejo vrtnice: pravočasno naročite vrtnico pri vratarjih in na valentinovo bo vaš plamenec prejel čudovit cvet.

Če ste samski...

Številni samski ne znajo ceniti dneva, kot je valentinovo. Na Švedskem, v Španiji in vse pogosteje tudi v Italiji so samski našli rešitev za to: jedo zunaj z najboljšim prijateljem, pijejo z bratom ali sestro ali pa gredo s prijatelji v lokal. Zakaj samo na valentinovo? Na Švedskem vse pogosteje organizirajo dogodke za samske... se nam zdi, da je to odličen kraj za spoznavanje bodoče ljubezni!

Kaj dajemo drug drugemu?

Na Nizozemskem drug drugemu radi podarimo cvetje ali lep nakit. Fizična darila so zelo priljubljena tudi v Belgiji, na Švedskem, v Italiji in Španiji. Pomislite na cvetje, čokolada, nakit, spodnje perilo (oeh la la la la) ali sladka kartica. V Franciji in na Poljskem je običajno, da počnete lepe stvari: peljete ljubljeno osebo na večerjo, preživite noč v hotelu, skupaj greste v savno ali uživate v filmu.

Priprava je polovica uspeha

Vsi ne začnejo pripravljati darila za valentinovo dovolj zgodaj, na srečo pa je na voljo dostava na isti dan, da še vedno pravočasno dobite šopek cvetja, ki ga dostavijo na vaš dom. Tudi Francozi iskreno priznavajo, da so se s pripravami začeli šele v zadnjem trenutku. Belgijci in Švedi trdijo, da so pravočasni in imajo vse pripravljeno že nekaj dni vnaprej. Španci so na vrhu: pravijo, da so pripravljeni že več tednov vnaprej.

Koliko zapravimoOh, trenutek resnice, kajti koliko je vredna ljubezen? Prepričani smo, da je resnična ljubezen ne glede na to, koliko zapravite za darilo, predvsem v tem, da se posvečate drug drugemu. Bolje nekaj majhnega in pomembnega kot nekaj dragega in nepomembnega. Če moramo omeniti zneske: Španci in Nemci porabijo med 10 in 20 evri. Francozi in Italijani pravijo, da porabijo med 20 in 30 evri, Švedi pa pogosto porabijo več kot 30 evrov. Nizozemci pri tem ne odstopamo od povprečja, kajne?

Najboljši nasveti za darila za valentinovoTudi še vedno iščete lepo darilo in bi potrebovali nekaj navdiha? Spodaj so naša najbolj priljubljena darila za valentinovo:

Iščete več navdiha? Potem si oglejte vse naše Valentinova darila.

Osebni čokoladni telegram

Osebni čokoladni telegram

Prilagojena darilna škatla Milka iz čokolade v obliki srca

Prilagojena darilna škatla Milka iz čokolade v obliki srca

Personalizirane šampanjske flavte - Valentinovo

Personalizirane šampanjske flavte - Valentinovo

Ogrlica srce velika

Ogrlica srce velika

Prilagojen plišasti medvedek - XL

Prilagojen plišasti medvedek - XL

Darilo iz posušenega cvetja s prilagojenim stojalom

Darilo iz posušenega cvetja s prilagojenim stojalom

Šopek posušenega cvetja in osebna voščilnica

Šopek posušenega cvetja in osebna voščilnica

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila