Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Nasveti za popolno božično fotografijo

Kako posneti odlične fotografije

Fotografija je slika, na kateri je ujet poseben trenutek ali občutek. Je čudovit spominek za zdaj in za vedno. Zelo zabavno je listati po starih fotoalbumih in potovati nazaj v preteklost, na tiste fantastične počitnice, zabavo z babico in dedkom ali drug zabaven trenutek. Zato je odlično, da se fotografija namesti na personalizirano darilo YourSurprise. Na voljo je veliko daril, med katerimi lahko izbirate. Ko se odločate, katero fotografijo dodati, upoštevajte le, da se razlikujejo po velikosti in obliki. Sprašujete, kako narediti popolno fotografijo? Razložili vam bomo, kako v kratkem času posneti najboljše možne fotografije s telefonom iPhone ali Android.

Platno

Pred fotografiranjem

  • Preverite, da je vaš objektiv čist. Fotografije bodo ostrejše, če bo objektiv brez prahu in sledi, kar si tudi želite.
  • Premislite, katero darilo želite personalizirati. Prevleko za odejo ali blazino za sedežno garnituro? V tem primeru bi bil odličen kolaž. Če razmišljate o manjšem darilu (kot je snežna krogla), je kolaž lahko preveč naporen, zato bi bila primernejša ena fotografija.
  • Če se odločite za izdelavo kolaža, vam ponujamo naslednje nasvete:
    1. Kolaž z uporabo 9 fotografij je videti fantastično in je zabaven način za kombiniranje živahnih in umirjenih slik ter podrobne fotografije ali fotografije z vzdušjem. Druga možnost je, da ustvarite kolaž z uporabo 4 ali 6 fotografij. Vse je odvisno od vas! Na voljo je več aplikacij, v katerih lahko ustvarjate kolaže.
    2. Če ste se odločili, da boste ustvarili kolaž, imejte pri fotografiranju v mislih to. Ne osredotočajte se samo na portrete, temveč dodajte tudi posnetke podrobnosti. Kolaž je odlična zamisel za platno.

Med fotografiranjem

  • Če fotografirate s telefonom, ne uporabljajte povečave, saj bodo fotografije manj ostre.
  • Za čim bolj oster rezultat naj bo telefon čim bolj miren. Trik je v tem, da komolce pritisnete ob telo. Tako bodo vaše roke in dlani bolj stabilne in manjša bo verjetnost, da se vam bodo tresle. Vdihnite, fotografirajte in izdihnite!
  • Mislite na svetlobo. Rezultati bodo manj dobri, če se nahajate v temnejšem prostoru. Če ste zunaj, se poskušajte izogniti fotografiranju na neposredni sončni svetlobi, saj bodo vaše fotografije preosvetljene in bodo na obrazih ljudi nastale sence. Poiščite senčno mesto ali fotografirajte v gozdu, kjer svetloba proseva skozi listje. Še en način za ustvarjanje čudovitega učinka je fotografiranje ob sončnem vzhodu ali zahodu, saj je svetloba odlična in ustvarja romantičen učinek. Če fotografirate v notranjosti, je pomembno, da fotografirate tako, da svetloba prihaja izza vas.
  • Če ste posneli odlično fotografijo, vendar ste ugotovili, da je preosvetljena ali zelo temna, lahko fotografijo uredite tako, da bo črno-bela. S tem skrijete "slabo osvetlitev" na fotografiji. To lahko storite s programom Photoshop ali aplikacijami v telefonu.

Izbira odlične lokacije

  • Izkušajte z zabavnimi ozadji. Naj ljudje stojijo pred starimi vrati, cvetočim drevesom ali kul ozadjem. Zaradi fotografije s kul ozadjem bo vaše darilo še lepše. Fotografijo natisnite na steklenico za vodo, da ne bo le dolgočasna stara steklenica.
  • Drugi odličen učinek lahko ustvarite tako, da fotografijo posnamete tik za drevesom ali grmom, saj ustvari globino in igriv videz.
  • Nazadnje je tu še pet idej za odlične lokacije za fotografiranje.
    1. Plaža. Fotografirajte v travi, sipinah ali v bližini vode. Popoln dan za fotografiranje na plaži je dan, ko soncu ravno uspe prodreti skozi oblake in ustvariti čudovito svetlobo.
    2. Med sprehodom po prikupnih mestnih ulicah. Ustavite se pri starih vratih, lepem zidu ali kanalu.
    3. Če bi radi fotografirali doma, premaknite nekaj stvari, da ustvarite prazen zid, ki ga boste uporabili kot ozadje, in fotografirajte s svetlobo, ki prihaja izza fotoaparata.
    4. Gozdovi so čudovita lokacija z neskončnimi možnostmi za odlične fotografije.
    5. Če nameravate fotografirati dojenčka, zravnajte posteljne rjuhe, postiljajte posteljo in to uporabite kot lokacijo. Bele rjuhe ustvarijo odličen učinek.