Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Dom odraža naše bistvo in je že od nekdaj znan kot kraj zaščite in dom za družino, zato je pomembno, da zanj poskrbimo po najboljših močeh.

Tukaj je nekaj idej, s katerimi lahko svojemu domu vdihnete novo življenje:

1. Znebite se nepotrebnih predmetov.

Vemo, kako težko je opustiti predmete, ki so nam dragi, vendar lahko odstranitev smeti v hiši resnično izboljša videz prostora in pusti občutek dobrega počutja. Zastavite si vprašanje: Kako dolgo že ne uporabljam tega predmeta? Če menite, da je minilo že veliko časa, se ga znebite! Če ga ne želite zavreči, ga lahko spravite v škatlo in shranite v omari. Ni treba zavreči vsega, česar že nekaj časa niste uporabljali. Če imate predmete, ki vam vzbujajo pozitivne občutke, na primer drobnarije ali fotografije, je seveda prav, da jih obdržite, če pa jih ne opazite več, jih poskusite zamenjati ali prestaviti!

2. Obdajte se z zelenjem.

Rastline s svojimi barvami pozitivno vplivajo na razpoloženje in s proizvajanjem kisika naredijo okolje bolj zdravo. Včasih zahtevajo trud, in če nimate zelenega palca, se lahko namesto njih odločite za sukulente, ki imajo odlične instinkte za preživetje.

3. Izberite pravo osvetlitev.

Temni prostori ustvarjajo neprijetne občutke in pogosto ne povečajo potenciala vaše okolice. S pravo osvetlitvijo lahko prostoru, ki ga lepšate, zagotovite kvantni skok. Če lahko naredite velike spremembe, poskusite v prostor spustiti več naravne svetlobe skozi okna, če pa to ni mogoče, se lahko poslužite umetnih virov svetlobe, kot so neon, svetilke ali dobre stare sveče. Osvetlite prostore, ki jih želite izboljšati, kjer preživite največ časa ali ki si zaslužijo pravo mero pozornosti.

4.Izberite pravi slog.

Hiša z naključnimi predmeti je lahko zanimiva izbira, vendar je lahko tudi nekoliko zmedena. Če veste, kateri slog najbolj ustreza vašemu domu, vam lahko pomaga pri skrbni izbiri dekorativnih elementov, ki jih boste dodali osnovnemu pohištvu. Lahko imate dom v slogu shabby chic, tj. starinsko pohištvo s sodobnim videzom in pastelnimi barvami, ali pa dom v industrijskem slogu z izpostavljenimi zidaki in vidnimi cevmi. Glede na svoj okus poiščite svoj slog in pridobite navdih za izboljšanje svojega doma.

5. Dodajte nekaj ljubezni.

Dodati nekaj ljubezni je preprosto, razmislite o tem, kaj vas osrečuje, in poskusite v svoj dom dodati sklice na te stvari. Če je na primer največje veselje vaša družina, lahko dodate vrsto fotografskih aranžmajev ali naredite kolaž z najlepšimi fotografijami vaših posebnih trenutkov. Izberite pravi okvir ali material, na katerega jih boste natisnili, na primer fotografijo, natisnjeno na les, če imate bolj rustikalen slog, ali fotografijo na aluminij, če imate raje sodoben slog.

Tukaj je naših 5 predlogov, s katerimi boste svojemu domu dali nov, prefinjen videz. Oglejte si našo ponudbo in poiščite nove navdihe za okrasitev.

Stenska ura za fotografije - okrogla velika (lesonit)

Stenska ura za fotografije - okrogla velika (lesonit)

Tiskanje fotografij iz aluminija

Tiskanje fotografij iz aluminija

Osebno milo za roke

Osebno milo za roke

Luč z imenom

Luč z imenom

Mini božično drevo v personaliziranem lončku

Mini božično drevo v personaliziranem lončku

Bambusovi solatni strežniki

Bambusovi solatni strežniki

Podloga za miško – XXL

Podloga za miško – XXL

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila