Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vsi vemo, da lahko čudovite vonjave obudijo spomine, nas spravijo v dobro voljo ali pa našemu prostoru podarijo čudovit, prijeten občutek! Zbrali smo naša najljubša dišeča darila, ki so kot nalašč za vas ali vaše bližnje!

Ideja za darilo #1: Personalizirana dišeča sveča

Ta dišeča sveča Your Own Label ima čudovit vonj po jasminu in vaniliji. Jasmin je lahko sam po sebi premočan, vendar je popoln v kombinaciji z nežno vanilijo. Ta dišeča sveča je čudovit dodatek za vsak dom, ne glede na to, ali si jo želite privoščiti sami ali pa iščete edinstveno darilo za ogrevanje stanovanja.

Ustvarjanje osebne dišeče sveče je preprosto. V našem spletnem urejevalniku preprosto dodajte svojo najljubšo fotografijo in/ali ime po lastni izbiri!

Ideja za darilo #2: Majhne personalizirane dišeče sveče

Če iščete popolne izvirne darila, ki bi jih razdelili na zabavi ali praznovanju, so te majhne personalizirane dišeče sveče kot nalašč! Te dišeče sveče v pločevini imajo čudovit vonj po vaniliji, pločevinko pa lahko uporabljate še dolgo po tem, ko svečke ni več!

Dišeče sveče lahko preprosto prilagodite z zabavnim dizajnom, besedilom in/ali fotografijo, možnosti je neskončno.

Ideja za darilo #3: Personaliziran trsni difuzor

Ta personaliziran trsni difuzor z darilno nalepko ima fantastičen vonj "spicy & amp; royale" in je idealno darilo za nekoga, ki se je ravnokar preselil, ali za to, da ljubljeni osebi sporočite, da mislite nanjo. Seveda lahko privoščite tudi sebi!

Izdelki The Gift Label niso le lepi, temveč tudi 100-odstotno veganski, stekleničke pa so izdelane iz 100-odstotno reciklirane plastike. Oblikovanje teh personaliziranih dišavnih palčk je hitro in enostavno. Samo vpišite ime po svoji izbiri in/ali naložite fotografijo skupaj z osebnim sporočilom za prejemnika.

Ideja za darilo #4: Personalizirano milo za roke

Umivanje rok še nikoli ni bilo tako zabavno kot s stekleničko personaliziranega mila za roke The Gift Label, ki je odličen dodatek za vsako kuhinjo ali kopalnico. To milo za roke The Gift Label lahko personalizirate z izbranim besedilom ali imenom, tako da je resnično izvirno osebno darilo.

Milo za roke je nežno za roke in ima fantastičen vonj kumkvat & amp; bourbonske vanilije. Milo je vegansko, brez sulfatov in barvil. Vodoodporno nalepko na steklenici iz 100-odstotno recikliranih materialov lahko personalizirate z imenom ali besedilom po lastni izbiri.

Personalizirana dišeča sveča - jasmin in vanilija

Personalizirana dišeča sveča - jasmin in vanilija

Wellness darilni set The Gift Label

Wellness darilni set The Gift Label

Personaliziran trstični difuzor The Gift Label

Personaliziran trstični difuzor The Gift Label

Osebno milo za roke

Osebno milo za roke

Ideja za darilo #5: Personaliziran losjon za roke

Zaradi vsega umivanja rok se lahko roke izsušijo, zato je pomembno, da jih dobro negujete. S tem losjonom za roke The Gift Label bodo vaše roke v hipu spet mehke. Losjon za roke je odlično darilo zase, hkrati pa je tudi zabavno izvirno darilo za ljubljeno osebo.

Vonj losjona za roke je enak vonju mila za roke, zato sta ta dva izdelka idealen darilni komplet. Koga boste presenetili?

Ideja za darilo #6: Personaliziran darilni set Love, Beauty & Planet

Sprostite se z lepo personalizirano darilno škatlo Love, Beauty & Planet? Presenetite svoje najbližje z darilnim kompletom Love, Beauty and Planet, ki vsebuje tri čudovite izdelke: šampon, gel za prhanje in losjon za telo iz dišavne linije Coconut Water & Mimosa Flower, ki so shranjeni v čudoviti personalizirani darilni škatli.

Darilno škatlo lahko personalizirate tako, da ji dodate ime in fotografijo, da bo resnično osebna.

Darilni set za sekire Čarobna skodelica

Darilni set za sekire Čarobna skodelica

Prilagojen darilni set Love, Beauty & Planet

Prilagojen darilni set Love, Beauty & Planet

Prilagojen losjon za roke

Prilagojen losjon za roke

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila