Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

32 darila

Osebne torbice za telefone z vašo fotografijo in/ali besedilom

Če iščete resnično edinstven ovitek ali ovitek za telefon, ustvarite svojega! Naše etuije za telefone lahko prilagodite s fotografijami, besedilom in/ali zabavnimi oblikami po vaši izbiri. Naj bo vaš telefon varen in varen, medtem ko pretresite svoj osebni slog, ne glede na to, ali iščete etui ali ovitek za iPhone, Samsung ali drug telefon - imamo na izbiro veliko!

Odločite se lahko, kako naj bo videti vaš ovitek za telefon, kar je zelo kul! Izstopajte iz množice z istimi starimi etuiji za telefone in ustvarite svojega. Tukaj na spletnem mestu YourSurprise boste našli etuije za vse vrste pametnih telefonov, od Samsunga do iPhonea. Preprosto ustvarite svojo zasnovo v našem uporabniku prijaznem spletnem urejevalniku, mi pa jo zelo previdno in v izjemni kakovosti natisnemo na ohišje telefona po vaši izbiri.

Osebna torbica za telefon s fotografijo ali dizajnom

Naš urejevalnik vam omogoča ustvarjanje lastne osebne mojstrovine z uporabo fotografij in/ali besedila po vaši izbiri, s ponudbo tudi zabavnih modelov. Pri YourSurprise se lahko odločite, kako bo izgledala torbica za vaš telefon. Preprosto dodajte svoje fotografije ali besedilo in v kratkem času ustvarite svojo osebno torbico za telefon! Ovitki za telefone niso le odlični za ustvarjanje samih, ampak so tudi zabavno (promocijsko) darilo. Dodajte svoj logotip, ime podjetja ali ime ekipe v ovitek za telefon, da promovirate svoje podjetje, športni klub ali skupino. Vse ovitke za telefone lahko prilagodite po želji!

Ni minimalne količine

Če želite prilagoditi svojo lastno torbico za telefon, lahko! Najmanjše količine naročila ni, zato lahko naročite samo iz ene torbice za telefon. Vsako torbico za telefon prilagodimo ročno, z veliko pozornostjo in pozornostjo.

Ohišje za fotografije s telefonom

Kolikokrat na dan vzamete telefon iz torbe ali žepa? Pogosteje, kot si mislite! Odličen razlog, da ustvarite svojo lastno osebno torbico za telefon s fotografijami po vaši izbiri. Naš priročen urejevalnik vam omogoča, da v najkrajšem času ustvarite ovitek za telefon s svojimi najljubšimi fotografijami. Pojdite na svoj najljubši praznični posnetek, srčkano fotografijo svojih otrok ali kul fotografijo svojega partnerja in si jih oglejte vsakič, ko vzamete telefon v roke. Hitro in enostavno ustvarite svojo prilagojeno torbico za telefon v našem spletnem urejevalniku.