Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

16 darila

Ustvarite svoj osebni ovitek Samsung

Če iščete izvirno torbico Samsung, bi se lahko držali standardnih etuijev, a zakaj ne bi bili ustvarjalni in oblikovali svojo lastno osebno torbico Samsung? Izstopajte iz množice z resnično edinstvenim ohišjem. Ustvarite svojega zdaj!

Ovitek Samsung z vašo fotografijo

Če imate fotografijo, ki jo radi pogledate znova in znova, jo uporabite za prilagoditev ohišja Samsung, tako da ga lahko vidite vsakič, ko vzamete pametni telefon. Ne glede na to, ali gre za fotografijo vašega partnerja, družine, otrok, staršev, hišnih ljubljenčkov ali poroke, bo vaš ovitek Samsung resnično izviren.

Fotografijo, ki jo izberete, lahko naložite v naš uporabniku prijazen spletni urejevalnik in jo postavite tako, kot želite, da ustvari ohišje Samsung, ki je videti točno tako, kot ste si zamislili.

Ovitek Samsung z enim od naših zabavnih modelov

Če vas zanima izdelava ohišja Samsung z manjšo fotografijo, ga združite z enim od naših kul modelov. Imamo modele, ki vsebujejo mavrice, banane, rože, leve, leopardov tisk, srca in še veliko več. Vsaka oblika ponuja možnost dodajanja majhne fotografije in besedila po vaši izbiri.

Ovitek Samsung z lastno zasnovo

Če radi ustvarjate in bi radi ohišje Samsung prilagodili lastnemu dizajnu, lahko uredimo tudi to. Preprosto naložite svoj dizajn v naš spletni urejevalnik, da v kratkem času ustvarite svojo lastno torbico Samsung.

Ovitki Samsung za najnovejše in starejše modele

Tukaj na spletnem mestu YourSurprise najdete ohišje Samsung za skoraj vse modele Samsung. Ustvarite lahko prilagojeno ohišje za Samsung Galaxy S20 in Samsung Galaxy S20 Plus, pa tudi za Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy J5 in Samsung Galaxy S8 Plus.

Ni najmanjše količine naročila

Za naše prilagojene etuije Samsung ni najmanjše količine naročila, kar pomeni, da jih lahko prilagodite samo iz enega etuija Samsung. Ohišja za telefone prilagajamo interno, da zagotovimo hitro rešitev.