Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Lindt darilna škatla s personalizirano kartico

51 glasov
Možnosti dostave
Slastno darilo v edinstveni darilni škatli
Polnjeno z okusno čokolado Lindt
Personalizirana kartica z imenom, fotografijo in/ali logotipom ter osebnim sporočilom

Specifikacije daril

Več informacij o darilni škatli čokolade Lindt:
Čokolada: mlečna čokolada Lindor z mehkim polnilom, ki se topi v ustih
Teža: 320 gramov
Dimenzije darilne škatle: 21,5 x 21,5 cm
Personalizacija: s fotografijo, imenom in sporočilom
Velikost božične krogle iz papirja: 11 x 11 cm

Pozor: Če je zunanja temperatura 25 stopinj Celzija ali več, ne moremo zagotoviti kakovosti čokolade. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z naročili čokolade, se obrnite na našo ekipo za pomoč strankam.

Sestavine:
Sladkor, rastlinske maščobe (kokos, palmova jedrca), kakavovo maslo, kakavova masa, polnomastno MLEKO v prahu, posneto MLEKO v prahu, LAKTOZA , brezvodna MLEČNA maščoba, emulgator ( SOJIN lecitin), izvleček JEČMENOVEGA SLADU, arome.
Alergeni:
Lahko vsebuje LEŠNIKE in druge OREŠČEKE .

Če iščete okusno darilo, je ta darilna škatla popolna! Darilna škatla ni samo napolnjena z najokusnejšimi Lindt čokoladami, ampak vključuje tudi zabavno personalizirano voščilnico. Dajte svojemu darilu osebno noto z dodajanjem fotografije in/ali imena po vaši izbiri. Popolno darilo za vsako priložnost, pa tudi za skupno uživanje na valentinovo ali v božičnem času.

Darilna škatla je napolnjena s slastnimi mlečnimi čokoladami z mehkim polnilom, ki se kar stopi v ustih, proizvajalca Lindt Chocolatiers. Ustvarjanje darilne škatle in personalizirane kartice je enostavno! Preprosto dodajte fotografijo(e) in/ali ime(na) po vaši izbiri v naš spletni urejevalnik ter svoje osebno sporočilo. Vaš dizajn bomo natisnili na kartico, popolno sliko ter z veliko pozornostjo in natančnostjo. Začnite prilagajati zdaj!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj