Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Zwitsal
Darilni set Zwitsal - Bib
Darilni set Zwitsal - Romper- 62/68
Darilni set Zwitsal - Klobuk

Prilagojena darila Zwitsal

Vsi poznajo Zwitsal! Ko pomislite na dojenčke , pomislite na Zwitsal s svojim klasičnim, prepoznavnim vonjem. Zwitsal vloži veliko truda v svoje izdelke in vedno stremi k najboljši kakovosti. Vsi izdelki Zwitsal so dermatološko testirani, blagi in prijazni do kože.

Prilagojen darilni komplet Zwitsal z otroškim kombinezonom

Je v vaši družini ali v vašem krogu prijateljev novorojenček? Bi radi presenetili starše novorojenčka s čudovitim darilom? Potem je ta darilni komplet Zwitsal popolno darilo. Čevlje v tem otroškem tušu lahko prilagodite sami in dodate ime novorojenčka, da bo resnično edinstven. Popolno darilo za otroško prho. Ker osebni kombinezon z imenom ni le čudovit, je tudi odličen spomin.

Prilagojen darilni komplet Zwitsal s oprsnico

Če se malček rad malce zmeša, pojdite po osebni darilni komplet Zwitsal s oprsnico. Darilni set vključuje tudi steklenico šampona Zwitsal in steklenico gela za prhanje Zwitsal, prav tako vsi darilni kompleti Zwitsal.

Prilagojen darilni komplet Zwitsal z otroško kapo

Naj bo malčku lepo in toplo z našim darilnim kompletom Zwitsal z otroško kapico! Kapici dodajte ime po vaši izbiri za popoln zaključek.

Prilagojen darilni komplet Zwitsal z medvedkom

Če gre za klasično darilo, ki ga iščete, je darilni komplet Zwitsal z ljubkim, ljubkim medvedom popoln, tako za dojenčke kot majhne otroke ! Izdelki Zwitsal so praktični, medved pa je čudovit spomin.