Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Nekateri ljudje vsak dan rečejo 'rad te imam', drugi pa s težavo izražajo svoja čustva. Zakaj je tako? Včasih si ljudje težko dovolijo biti ranljivi ali pa so že dolgo v razmerju in so drug drugega začeli jemati za samoumevnega. Če se pripravljate, da boste prvič izrekli "ljubim te", vas morda vse skupaj spravlja ob živce, zato smo vam v nadaljevanju pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo v pomoč.

Posebno izražanje "ljubim te" na poseben način

Morda ste skupaj že od nekdaj in ste to izrekli že milijonkrat ali pa ste skupaj že tako dolgo, da to danes redko kdaj izrečete. Menimo, da je to škoda, saj je še posebej pomembno, da ostanete povezani, ko ste že dolgo skupaj. Preveč lahko se zgodi, da začnete drug drugega jemati za samoumevnega in obtičite v rutini, če ne izražate več, kako srečni ste, da ste drug z drugim. Zato se potrudite drug za drugega, ne le z besedami "ljubim te", ampak tudi z dejanji. Pripravite partnerju okusen obrok, rezervirajte romantičen vikend ali prijeten piknik v parku; karkoli že počnete, vzemite si čas drug za drugega!

Prva izrečena beseda "ljubim te

Kaj storiti, če nameravate nekomu prvič v življenju povedati, da ga ljubite? Pri tem obstaja možnost, da se druga oseba ne bo odzvala tako, kot bi si želeli. Ali to pomeni, da tega ne smete povedati? Mislimo, da ne! Ker ni le lepo slišati, da je nekomu mar za vas, ampak je tudi čudovito deliti svoja čustva. In če drugi osebi preprosto niste všeč, je veliko bolje, da to ugotovite prej kot pozneje. Bo bolelo, a vsaj veste, na čem ste. Upajmo pa, da vas bo druga oseba ljubila tako zelo, kot vi ljubite njo. Morda jo bodo vaše besede presenetile, zato če bo za trenutek molčala, ne skrbite; dajte ji nekaj časa.

Kdaj je pravi trenutek, da rečeš 'ljubim te'

Zelo pogosto vprašanje je, kdaj je pravi čas za izražanje ljubezni. Na žalost to vprašanje ni univerzalno in se za vsako osebo in vsak (potencialni) par razlikuje. Vsi niso pripravljeni v treh ali šestih mesecih. Morda bosta s partnerjem spoznala, da se ljubita, že v nekaj tednih ali celo dneh. Imamo pa nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali določiti pravi trenutek, zlasti če še nista dolgo skupaj:

  1. Radi preživljate čas drug z drugim
  2. Uživate v druženju v resničnem življenju in v digitalnem okolju.
  3. Druga oseba vam je na voljo, ko jo potrebujete.
  4. Druga oseba je pozorna na vaše potrebe.
  5. Ko ste skupaj, lahko vidite veselje v očeh drug drugega.
  6. Skupaj ste preživeli nekaj daljšega časa in oba se na to z veseljem spominjata.
  7. Čutite, da ima druga oseba enako resen odnos do vas kot vi do nje.

Ustvarjanje pravega vzdušja

Če nameravate prvič izreči "ljubim te" ali želite svojega dolgoletnega partnerja opomniti, da vam je še vedno všeč, izberite pravo nastavitev. Peljite ju na romantičen obrok ali, še bolje, skuhajte jima okusno večerjo. Odpeljite ju na romantičen sprehod ali piknik v park. Ne glede na to, za kaj se odločite, poskrbite, da bo to prostor, v katerem se bosta lahko posvečala drug drugemu, da boste vedeli, da vas bo partner slišal, ko mu boste povedali, kaj čutite.

Alternative za 'I love you'

Če ste nori na nekoga, a mu še niste pripravljeni izreči ljubezni, si oglejte te zabavne alternativne možnosti:

  • Resnično si mi všeč
  • Uživam v preživljanju časa z vami
  • Zelo sem srečna, da sem s teboj
  • Nor sem nate
  • Mislim, da si najslajši
  • Mislim, da si najboljši
  • Zelo sem vesela, da te poznam
  • Ti si moja najljubša
  • Rad sem s teboj
  • Hvaležna sem vam
  • Resnično mi je mar zate

Izraz "ljubim te" na izviren način

Če ste pripravljeni prvič izreči "ljubim te" ali pa želite, da je to nekaj posebnega, ko ste ga izrekli že velikokrat, si oglejte naše izvirne zamisli spodaj. In brez skrbi; če še niste povsem pripravljeni, da jim poveste, da jih ljubite, dodajte svoje sporočilo.

Osebne sestavljanke

Osebne sestavljanke

Personalizirana čarobna skodelica za fotografije

Personalizirana čarobna skodelica za fotografije

Lesene voščilnice po meri

Lesene voščilnice po meri

Prilagojene čokoladice za fotografije

Prilagojene čokoladice za fotografije

Nasvet #1: Popolno prileganje

Eden najbolj izvirnih in zabavnih načinov, kako povedati "ljubim te", je sestavljanka. Lahko ga lepo in enostavno sestavite s 120-delno sestavljanko ali pa ga izzovete s 1000-delno sestavljanko. Naložite svojo najljubšo fotografijo in dodajte osebno sporočilo. Naj vaša posebna oseba sestavi sestavljanko brez vzorčne slike, tako da bo rezultat presenečenje. Sestavljanko lahko celo sestavite skupaj, kar je odličen način, da skupaj preživite več kakovostnega časa. Če iščete izviren način, kako fantu povedati, da ga imate radi, vam priporočamo sestavljanko

Nasvet #2: Ste moja skodelica čaja

Resnično romantično darilo zanjo je zabaven personaliziran vrč z vašo najljubšo fotografijo in besedilom "Ljubim te". Izberete lahko navaden vrč, na voljo pa sta tudi čudovit roza in rdeč vrč. Če iščete nekaj še bolj posebnega, izberite naš vrč z ročajem v obliki srca , ali pa dodajte svojo fotografijo in sporočilo na čarobni vrč in dovolite, da se vzorec pojavi, ko napolni vrč s svojo najljubšo vročo pijačo.

Nasvet #3: Imam te zelo rad

Kdo ne obožuje čokolade? Prepričani smo, da bo vsakdo prijetno presenečen nad sladkim čokoladnim sporočilom! Ustvarite čokoladni telegram, v katerem je vsaka črka kot posamezna čokolada. Na voljo so različne možnosti glede dolžine, tako da lahko izberete kratek "Ljubim te" ali daljše sporočilo. Lahko jih celo zašifrirate, da bo vaša ljubljena oseba lahko razvozlala vaše sporočilo in bo še dodatno presenečena. Druga izvirna zamisel je personalizirana čokoladna voščilnica s fotografijo in izbranim besedilom ali personalizirana darilna škatla čokolade Milka z ljubezensko tematiko in 20 pralinami v obliki srca. V škatlico lahko dodate svojo najljubšo fotografijo in enega od naših vzorcev na temo ljubezni.

Nasvet #4: Pošljite leseno voščilnico

Lahko pošljete klasično papirnato voščilnico, vendar ponujamo tudi leseno različico, na katero lahko natisnemo izbrano fotografijo. Na voljo imamo veliko prikupnih modelov, na primer s srčki in napisom "Ljubim te". Seveda lahko dodate tudi osebno sporočilo. Lesena voščilnica vključuje leseno stojalo, tako da jo lahko vaš partner po želji razstavi.

Prilagojen plišasti medvedek - XL

Prilagojen plišasti medvedek - XL

Prilagojen darilni set šampanjca - Moët et Chandon

Prilagojen darilni set šampanjca - Moët et Chandon

Obesek za ključe v obliki srca - 2 dela

Obesek za ključe v obliki srca - 2 dela

Nasvet št. 5: Načrtujte skupaj

Če ne želite le sporočiti, kako nori ste nanj, ampak želite tudi skupaj načrtovati, mu podarite simpatično personalizirano beležnico. Na prvo stran dodajte osebno sporočilo in pojasnite, da je zvezek namenjen načrtovanju prihodnosti. Uporabita ga lahko celo kot album, v katerem bosta dokumentirala vajine skupne dogodivščine.

Nasvet #6: Sladko, majhno darilo

Če iščete majhno in sladko darilo, s katerim bi jim povedali, da ste nori nanje, naročite obesek za ključe z gravirano najljubšo fotografijo ali personalizirajte komplet božičnih nagrad. To so čudovita darila, ki jih lahko podarite, če ste nov par in želite obeležiti majhen mejnik v vajinem razmerju.

Nasvet #7: Velika ljubezen

Če jih imate zelo radi, jim podarite velikega plišastega medveda! Izberite 60 cm velikega medveda ali 135 cm velikega medveda. Vsak medved nosi majico, ki jo lahko personalizirate z imenom ali fotografijo po vaši izbiri. V ponudbi imamo tudi veliko manjših plišastih igrač, saj ne pozabite: ko imaš nekoga rad, šteje misel.

Nasvet #8: Praznujte s šampanjcem

Če ste načrtovali romantičen večer ali okusen piknik v parku, s tem čudovitim darilom poskrbite za popoln zaključek. V leseni pokrov škatle lahko vgravirate svoje sporočilo, lahko pa tudi set kozarcev za šampanjec. Povejte jim, da jih imate radi, in nazdravite svoji ljubezni.

Blog - Valentinovo na daljavo

Blog - Valentinovo na daljavo

Kako presenetiti svojega Valentina

Kako presenetiti svojega Valentina

Blog - Darila za vašega fanta

Blog - Darila za vašega fanta

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila