Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Kitajski pregovor pravi: "Dober sosed je neprecenljiv zaklad", in mi se z njim strinjamo! Ne glede na to, ali se njihovi otroci igrajo z vašimi otroki, ali so vam dovolili, da si izposodite njihovo kosilnico, ali pa preprosto uživate v druženju in klepetu, dobri sosedje so res najboljši. Zato smo pripravili ta blog, poln idej, kako presenetiti sosede in jim dati vedeti, kako zelo jih cenite.

Kako se zahvaliti sosedu

Nekateri sosedje pomagajo nadzorovati sosesko. Drugi sosedje bodo zalivali vaše rastline, ko vas ne bo doma. Morda otroci iz soseske včasih sprehodijo vašega psa, ker imajo radi vašega ljubkega kosmatinca. Na svoje sosede se lahko pogosto zanesete, zato je pomembno, da jim poveste, kako veseli ste, da so v vaši bližini. Zahvalite se sosedom s tablico čokolade XXL Côte d'Or

Če se želite sosedom zahvaliti na pomenljiv način, izberite to čokoladno ploščico Côte d'Or! V tej XXL ploščici je 5 čokoladnih ploščic v mlečni, temni in mlečno-orehovi čokoladi. S to čokoladno ploščico XXL jim pokažite, da mislite nanje. Presenetite svoje sosede s škatlo Frank about tea

Če se radi družite ob skodelici čaja, je ta personalizirana škatla Frank o čaju kot nalašč. Poleg škatle za čaj to darilo vključuje tudi dva neosebna kozarca za čaj in sorte čaja Frank about. Podjetje Frank about tea se je rodilo iz strasti do sprememb v industriji čaja. Frank about tea si prizadeva za zagotavljanje okusnega čaja, začenši s svežim čajem naravnost iz vira, do vaših vrat.

Zahvalite se sosedom s personalizirano steklenico za vodo

Morda imate soseda, ki je športno aktiven in redno telovadi? V tem primeru je pomembno, da ima pri sebi dovolj vode, še posebej, ko je sonce na prostem. Steklenička z vodo je prav tako priročna za manj naporne dejavnosti, kot je branje knjige na vrtu. Ta steklenička za vodo bo vaš izdelek dolgo hladila, ne glede na to, kateri dejavnosti daje prednost vaš sosed!

Prilagojena darila iz lesene škatle za čaj

Prilagojena darila iz lesene škatle za čaj

Personalizirana čokoladna palica XXL Cote d'Or

Personalizirana čokoladna palica XXL Cote d'Or

Natisnjena steklenica za vodo

Natisnjena steklenica za vodo

Darilo iz posušenega cvetja s prilagojenim stojalom

Darilo iz posušenega cvetja s prilagojenim stojalom

Svojim sosedom se zahvalite s sladkim darilom

Če se sosedovi otroci pogosto prihajajo igrat z vašimi malčki ali vam občasno pomagajo pri sprehajanju psa, je ta personalizirana posoda za sladkarije, polna okusnih priboljškov, odličen način, da jim pričarate nasmeh na obraz!

Organizirajte zabavo v soseski

Če želite spoznati nove sosede ali se preprosto družiti z obstoječimi, je sosedski žar odličen način za to! Vsak naj pripravi in prinese svojo jed, tako da bo dovolj za vse in da boste lahko vsi skupaj poskusili nove jedi.

Zahvalite se sosedom z osebnim predpasnikom za žar

Če imate soseda, ki je kralj ali kraljica peke na žaru, ga presenetite z njegovim lastnim predpasnikom. Ta usnjeni predpasnik je izdelan iz visokokakovostnega rastlinsko strojenega polnozrnatega bivoljega usnja. Na usnjeni predpasnik lahko vgravirate zanimiv dizajn in ime ali besedilo po vaši izbiri.

Personalizirani otroški predpasniki

Če so v bližini malčki, ki želijo pomagati, jih presenetite z njihovimi lastnimi predpasniki za male pomočnike! Naš otroški predpasnik je izdelan iz udobne in trpežne bombažne mešanice ter je na voljo v različnih čudovitih barvah. Dodajte ime, fotografijo ali besedilo po lastni izbiri in opazujte, kako se otroški obrazi zasvetijo, ko prejmejo svoj predpasnik.

Darilna škatla - Sladkarije

Darilna škatla - Sladkarije

Garnitura za žar v usnjenem kovčku

Garnitura za žar v usnjenem kovčku

Personaliziran vgraviran usnjen predpasnik

Personaliziran vgraviran usnjen predpasnik

Otroški predpasniki po meri

Otroški predpasniki po meri

Okrasite svojo mizo z osebnimi prtički

Personalizirani prtički s fotografijami vseh prebivalcev soseske so zabaven način za okrasitev miz na sosedskem srečanju. Prilagodite jih s fotografijami, imeni ali kolažem. Preprosto izberite število prtičkov, ki jih želite naročiti, in začnite s personalizacijo! Serviete so izdelane iz visokokakovostnega bombaža, zato so elegantne in trpežne.

Ohladite ga z osebnim hladilnikom za vino

Bela in rosé vina so najboljša hladna in na vroč dan čudovito osvežijo, zato je na mizi za žar priročno imeti hladilnike za vino. Naš hladilnik za vino je izdelan iz dvojne stene iz nerjavečega jekla, ki zagotavlja, da vino ostane ohlajeno do zadnje kapljice. V spletnem urejevalniku preprosto dodajte ime ali besedilo po svoji izbiri in izberite enega od naših modelov.

Če organizirate igre, si oglejte te zanimive ideje za nagrade:

Osebni prtički

Osebni prtički

Osebni hladilnik za vino iz nerjavečega jekla

Osebni hladilnik za vino iz nerjavečega jekla

Pokal

Pokal

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila